Oletko pienellä skaalalla toimiva yrittäjä? Haluatko saada kotisivut luotua helposti ja nopeasti ilman ylimääräisiä kommervenkkejä? Sinulle sopiva vaihtoehto saattaa olla Webnode, joka on kotisivupalvelu, jolla verkkosivujen luonti onnistuu hetkessä ja helposti – ja ennen kaikkea aivan ilmaiseksi. Mikä parasta, palvelu on saatavilla suomenkielellä ja se tarjoaa valikoiman varsin moderneja ja tyylikkäitä sivupohjia.

Mikä on Webnode?

Webnode on kansainvälinen yritys, jonka käyttäjiin lukeutuu jo miljoonia ihmisiä. Webnoden tarjoama kotisivukone on todella käyttäjäystävällinen ja sen avulla saa nopeasti tehtyä itselle maksuttomat kotisivut. Käyttöä helpottaa suomalaisille asiakkaille lisäksi se, että palvelu on saatavilla täysin suomenkielellä, suomenkielinen asiakaspalvelu mukaan lukien. Mahdollisuus on myös .fi-päätteiseen tunnukseen. Valmiista runsaasta sivupohjavalikoimasta valitaan mieleinen pohja, jonka päälle lähdetään rakentamaan omaa sisältöä, kuten kuvia, tekstiä ja videoita.

Webnoden sivuihin pystyy lisäämään myös yksinkertaisen blogin, jonne voi lisäillä vaikka hyödyllisiä artikkeleita tai päivitellä yrityksen kuulumisia. Webnodesta on saatavilla myös maksullinen versio, joka on kuitenkin melko edullinen ja sisältää oman verkkotunnuksen ensimmäiseksi vuodeksi.

Kenelle – ja kenelle ei?

Webnodella tehdyt simppelit kotisivut soveltuvat parhaiten pienyrittäjille. Sivuille saa kätevästi listattua yksinkertaisia asioita, kuten yhteystietoja, palveluita ja hintatietoja. Mikä yritys on vähänkään aktiivisempi ja nettisivuille kaivataan verkkokauppaa, varausjärjestelmää tai muuta kehittyneempää sisältöä, kannattaa rakentaa verkkosivut paremmalla tekniikalla varustetulla kotisivukoneella. Tällöin verkkosivuun joutuu kuitenkin sijoittamaan enemmän pääomaa, aikaa ja vaivaa.

Kotisivut valmiiksi 5 minuutissa

Webnoden käyttö on niin yksinkertaista, että simppelin sivuston saa pystyyn alta aikayksikön. Tietenkin, jos sivustoa haluaa säätää enemmän, niin se ottaa tekijältä aikansa. Kaikessa yksinkertaisuudessaan sivuston saa pystyyn näillä ohjeilla. Ensiksi tulee rekisteröityä Webnode.fi:hin, jonne syötetään sivun nimi, sähköpostiosoite sekä salasana. Sitten valitaan sivupohja valmiista vaihtoehdoista. Tämän jälkeen valmiiseen pohjaan syötetään omat tekstit ja kuvat. Webnoden valmiista ilmaisesta kuvavalikoimasta voi myös valita omaan käyttöön sopivat kuvat. Sivupohjat ovat erittäin tyylikkäitä ja lisäksi vielä responsiivisia, eli ne skaalautuvat ja näyttävät hyvältä myös mobiililaitteiden ruuduilla.

Yhteenveto

Webnode sopii pienimuotoiselle yrittäjälle, joka haluaa nopeasti simppelit kotisivut verkkoon. Kotisivukone ei vaadi koodaustaitoja, joten kuka vain voi tehdä sivunsa itse.